MayerTrans 's page

Name:
Roland
Occupation:
MÁYER TRANS
Sign Up:
03. Nov. 2017.
Classification:
Expert
Rating:
Phone:
After booking
Languages:
Magyar
Send a message

Current ride offers

Why should you travel with me?

Üdvözli önöket a MÁYER Trans!
FOGLALÁS CSAK TELEFONOS EGYEZTETÉS UTÁN ÉRVÉNYES!!!!!!!!!!
Akár háztól-házig szállítás vagy kisebb kitérő is lehetséges az utasok igényeinek alapján! Kivétel Budapest! Megbeszélés tárgya,de így az ár változhat! Az indulási idő változás jogát fent tartom mivel az utasok kérelmét figyelembe veszem. HELYFOGLALÂS TELEFONOS EGYEZTETÈS UTÁN ÈRVÈNYES!!!!
KÈREM TELEFONON KERESSEN ÜZENETEKET NEM MINDIG TUDOM NÉZNI!! Köszönöm ha engem választ és megtisztel bizalmával. AZ INDULÁSI IDŐPONTOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, LEHET KORÁBBI ÉS KÉSŐBBI INDULÁS IS!

865 feedbacks

lingauerm user lingauerm feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
14. Jun. 2021.
alexpapa user alexpapa feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
14. Jun. 2021.
Nagypali user Nagypali feedback based on failed ride :
"Az utazás közös megegyezéssel
meghiusúlt. Fontos lenne az utazási célok irányítószámának
kötelező használata, így nem lenne félreértés. Több település van Németországban ugyanazzal a névvel, csak az irányítószámok használatával határozhatóak meg az úticélok pontosan. "
13. Jun. 2021.
ZoliKardos user ZoliKardos feedback based on failed ride :
"Nem vettek fel a telefont."
12. Jun. 2021.
Attelah user Attelah feedback based on realised ride :
"Semleges az értékelés mert végülis kijutottam oda ahova menni akartam. Csak a hogyan nem tetszett.
2 órával hamarabb indultam és majdnem 3 órával később érkeztem. A leírásban szerepel ugyan, hogy eltérés lehet az időkben, na de majdnem 5 óra?!?
Indulás 4:45 a hirdetésben, valójában 2:40. Érkezési idő a hirdetésben 13:25, valójában 16:15.
Előző este szóltak a 2:40-es indulásról, az érkezésről meg annyit saccoltak, hogy olyan 14h körül szoktak a német határnál lenni. Ezt mondjuk nem is értettem hogy ilyen későre érnek oda, ha 2:40-kor indulunk, de gondoltam nagyon bőven számolják.

Na és akkor az út. Hajdúböszörményből Dingolfingba utaztam. Böszörményben felvettek 02:40-kor, pontosan érkezett a sofőr ahogy megbeszéltük. Gondoltam hamarabb indulunk, hamarabb érkezünk. Kimentem elé az autópálya lehajtó mellé ezzel is gyorsítva/segítve az utazást, hogy tudjunk is visszamenni egyből a pályára, ne bóklásszon a városba. De hát elmentünk Nyíregyre fő úton, onnan Csobaj, Miskolc, Mezőcsát, Eger... Úgy, hogy a hirdetésben az volt írva hogy Böszörmény-Polgár-Mezőkövesd-Gyöngyös stb. tehát az M3-as vonala.
7 órakor (! ) indultunk el Egerből, itt volt az utolsó beszálló utas. Eddig szűk 4,5 órát utaztam csak Kelet-Magyarországon.
Tatabánya körül szóltak, hogy át kell ülnöm egy másik autóba, utascsere. Nem csak az autó volt más hanem a szolgáltató is. Tehát eddig utaztam a Mayerrel. Ez igazából nem volt gond, mert ugyanoda ment a másik autó is és még kényelmesebben is ültünk mert az nem volt fullon. Viszont megkérdeztem, ez a kocsi amibe átültem 6:00-kor indult Nyíregyről! Azért nem mindegy, hogy 2-kor kelek fel az utazáshoz vagy fél 5-kor... Na mindegy, megyünk tovább és ez monjduk már nem a Mayer Trans-hoz tartozik, mert ugye ők elcseréltek engem, csak az én utazásomhoz, hogy kb. Felső-Ausztria közepén ismét át kellett ülnöm egy másik autóba, (de itt az egész társaság átült sofóröstől) mert amivel mentünk annak a kocsinak vissza kellett érni Magyarországra mert másnapra volt beírva szervizbe.

A Mayeres sofőr (is) egyébként normális volt, jól vezetett, csak ez a rendszer rossz, hogy közel sem számíthatok arra az útvonalra és időkre amit a hirdetésben írnak. Ilyen elven elég lenne annyit feladni, hogy pl. kedden megyek németbe, valamikor felveszlek és majd valamikor kiteszlek ott ahol szeretnéd.

Tehát azoknak ajánlom akiknek minden mindegy és ráérnek kocsikázni."
11. Jun. 2021.
React to feedback: "Kedves Attelah!
Az érkezési és indulási idő TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ ha elolvastad volna a bemutatkozó oldalt (gondolom arra időd nem volt könnyebb ide irkálni)
Telekocsi szó azt jelenti általában 8 fő tehát öszzeszedni és Németországban címre szállítani( pl Te Hajdúböszörmény ből és Dingolfingba címre ) ez is idő és még rajtad kivül 7 fő! Meghirdetett útvonal és idő általában nem fedi a valóságot! Ha bármi kérdésed lett volna amit nem tettél meg szivesen elmondom akár le is írom és döntesz hogy jó e neked így vagy sem!
"
Lacafaca13 user Lacafaca13 feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
09. Jun. 2021.
Gregocki1984 user Gregocki1984 feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
08. Jun. 2021.
almasydora user almasydora feedback based on failed ride :
"2.alkalommal nem tudok velük utazni, de legalább most időben megtudtam, így van lehetőségem gyorsan másik autóst keresni... "
08. Jun. 2021.
gattonikike user gattonikike feedback based on realised ride :
"Kellemes út volt "
08. Jun. 2021.
Lippamarianna user Lippamarianna feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
07. Jun. 2021.


User statistics

Comfort:
Excellent (4.6)
Punctuality:
Excellent (4.6)
Politeness:
Excellent (4.8)
Safety:
Excellent (4.8)
Communication:
Excellent (4.6)
Flexibility:
Excellent (4.8)

Distribution of realised trips
Distribution of feedbacks