in_Time 's page

Name:
/Hornyák Zoltán /
Occupation:
Logisztikus, mérnök, buszos vállalkozó
Sign Up:
04. Dec. 2014.
Classification:
Expert
Rating:
Phone:
After booking
Languages:
Magyar   Deutsch
Send a message

Current ride offers

Why should you travel with me?

Időben, biztonságosan, és korrekt áron érheti el az úticélját, egy kifejezetten kényelmes kocsival, amiben biztosan elfér a csomagjával együtt is! Hivatalos szerződéses és különjárati buszos személyszállítói, és áruszállítói engedélyel rendelkezünk, így számlaképesek vagyunk! Belföldi és nemzetközi B+C+D+E kategóriás jogosítványal, és belföldi, nemzetközi személyszállítói, és áruszállítói vizsgával rendelkezünk, mint minden hivatásos sofőrünk! Kötelező utas, fedezet biztosítással rendelkezünk! Számlaigényét kérem beszállásnál jelezni! Bankkártyával is fizethetsz mobil terminálunkon keresztül (kivéve Visacard)-a fizetési szándékot kérem előre jelezd! Mivel busszal, vagy kisbusszal utazik majd, ezért utasonként maximum egy kézipoggyász, és egy normális méretű (65x45x35!!!) börönd fér el biztosan! Aki ennél többet hoz, annak nem tudom garantálni, hogy ezen felüli csomagja is befér! Buszos/kisbuszos utazásra jellemző, hogy több emberrel utazik egyszerre, igy nem tudom mindenkinek a különálló igényét kielégíteni! Csak ölben elférő állatokat tudok szállitani +1000Ft.! Vezetési stílusunk a nyugodt biztonságosságot, ötvözi a dinamikus előre haladással! Csak az foglaljon és utazzon velünk aki ezt birja, és elviseli azt, hogy nem fogunk beállni a sor végére, hanem igenis haladni fogunk előre, azért hogy lehetőség szerint időben érjünk be! A kötelező uniósi vezetési és pihenő időket be kell tudnunk tartani a tachográf miatt (AETR 561),ezért minimális kitérőket se tudunk tenni, viszont igy mindenben megfelelünk az uniós buszos személyszállítói rendeleteknek! Tachográf szigorú szabályai miatt pár perces indulási módosulások lehetségesek!!!!!!!! A menetidők az út, látási, és forgalmi viszonyok szerint változhatnak!!! Tehát mindenkit kérek, hogy ne számolja ki percre pontosan az érkezési időt, mert az utunk során rengeteg dugóval, balesettel, forgalmi akadályal találkozhatunk, amit nagy valószínűséggel nem fogok tudni kikerülni, se átrepülni, se előre megjósolni! Az gépjárművek nem dohányzóak! Tehát senkinek nem fogunk megállni dohányzás miatt, aki nem bír ki 2.5 órát cigaretta nélkül azt kérem ne velem utazzon! Drogos, alkoholos állapotban lévő utasoktól megtagadjuk az utazási lehetőséget! Maximum 2perc gyors egészségügyi megállásra van lehetőségünk (természetesen vannak kivételek.... ), viszont aki fél óránként akar wc-re menni, közben egy kávét meginni az ne minket vállaszon, mert ez nem korrekt a többi utassal szemben! Külön be illetve kiszállási kérést indulás előtt, és menetközben is ismertesse a sofőrrel, a kellemetlenségek elkerülése miatt! Autó és ár, szükség szerint menet és indulási időknek a változtatási, illetve út lezárások esetén útvonal változtatási jogomat fenntartom! Ha a változás nem megfelelő az utasnak, akkor kérem időben törölje a helyfoglalást! Csak a fentieket elolvasva, megértve, és elfogadva foglalj hozzám!

15807 feedbacks

Pogacsas.Janos user Pogacsas.Janos feedback based on realised ride :
"Megbízható, pontos sofőr és jó társaság. Ajánlom mindenkinek! "
08. Dec. 2019.
molnarv96 user molnarv96 feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
08. Dec. 2019.
doky2006 user doky2006 feedback based on realised ride :
"Rendben volt minden. "
08. Dec. 2019.
katalinbako user katalinbako feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
07. Dec. 2019.
Eszter8814 user Eszter8814 feedback based on failed ride :
"Késett, ezért folyamatosan (10 percenként) telefonon beszéltünk. Majd 45 perc várakozás után (mert valakire várnia kellett egy korábbi megállóban) a jéghidegben közölte, hogy ő már elment. Nem tudott megállni, mert ahol "kellett volna" ott tilos és pont ott álltak a rendőrök. Se szo, se beszéd ott hagyott. Senkinek nem ajánlom. "
07. Dec. 2019.
React to feedback: "Eszter!

Folyamatosan mondtam, hogy hová kell jönnie! Ön egyszerűen képtelen volt felfogni annak ellenére, hogy le is van írva + állandóan kérdezte, és én 10percenként elmondtam! Az indulási időpontal se volt tisztában!

Tehát NEM vártam önre, teljesen felesleges lett volna, mivel szerintem nagyjából azt se tudta melyik bolygón van! Jobban jár, ha nem erőlteti inkább ezt az oszkarozást!

Köszönöm!"
egyedkriszti user egyedkriszti feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
07. Dec. 2019.
Csermy user Csermy feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
07. Dec. 2019.
maria.mezei user maria.mezei feedback based on realised ride :
"A jobbító szándék vezèrel-talán több utas jelentkezne-ha a beszállàs helye egy kivilàgîtott kútnál lenne, nem egy sötèt, veszélyes helyen, mint polgári beszállóhely s nem a hejôkürti pàlya lehajtó. Km.ben, szerintem a tiszaújvárosi MOL kút sem sokkal tőbb."
07. Dec. 2019.
Marshallamp user Marshallamp feedback based on realised ride :
"Sajnos önhibámon kívül kellett lemondanom az utazást! Jeleztem in_Time részére azonnal mikor velem is közölték a hírt! Az értékelés pozitív!

"
07. Dec. 2019.
ladaeva85 user ladaeva85 feedback based on realised ride :
"Pontos volt a sofőr, időben érkeztünk, csak az autóban nem volt fűtés így kellemetlen volt az utazás 2 órán át."
07. Dec. 2019.


User statistics

Comfort:
Excellent (4.7)
Punctuality:
Excellent (4.8)
Politeness:
Excellent (4.8)
Safety:
Excellent (4.8)
Communication:
Excellent (4.8)
Flexibility:
Excellent (4.8)

Distribution of realised trips
Distribution of feedbacks