in_Time 's page

Name:
/Hornyák Zoltán /
Occupation:
Logisztikus, mérnök, buszos vállalkozó
Sign Up:
04. Dec. 2014.
Classification:
Expert
Rating:
Phone:
After booking
Languages:
Magyar   Deutsch
Send a message

Current ride offers

Why should you travel with me?

Üdvözöljük az In Time busz járatain! Kérem olvassa el a leirtakat, a kellemetlenségek elkerülése végett! Időben, biztonságosan, és korrekt áron érheti el az úticélját, egy kifejezetten kényelmes kocsival, amiben biztosan elfér a csomagjával együtt is! Hivatalos szerződéses és különjárati buszos személyszállítói, és áruszállítói engedélyel rendelkezünk, így számlaképesek vagyunk! Belföldi és nemzetközi B+C+D+E kategóriás jogosítványal, és belföldi, nemzetközi személyszállítói, és áruszállítói vizsgával rendelkezünk, mint minden hivatásos sofőrünk! Kötelező utas, fedezet biztosítással rendelkezünk! Számlaigényét kérem beszállásnál jelezni! Bankkártyával is fizethetsz mobil terminálunkon keresztül (kivéve Visacard)-a fizetési szándékot kérem előre jelezd! Mivel busszal, vagy kisbusszal utazik majd, ezért utasonként maximum egy kézipoggyász, és egy normális méretű (65x45x35!!!) börönd fér el biztosan! Aki ennél többet hoz, annak nem tudom garantálni, hogy ezen felüli csomagja is befér! Buszos/kisbuszos utazásra jellemző, hogy több emberrel utazik egyszerre, igy nem tudom mindenkinek a különálló igényét kielégíteni! Csak ölben elférő állatokat tudok szállitani +1000Ft.! Vezetési stílusunk a nyugodt biztonságosságot, ötvözi a dinamikus előre haladással! Csak az foglaljon és utazzon velünk aki ezt birja, és elviseli azt, hogy nem fogunk beállni a sor végére, hanem igenis haladni fogunk előre, azért hogy lehetőség szerint időben érjünk be! A kötelező uniósi vezetési és pihenő időket be kell tudnunk tartani a tachográf miatt (AETR 561),ezért minimális kitérőket se tudunk tenni, viszont igy mindenben megfelelünk az uniós buszos személyszállítói rendeleteknek! Tachográf szigorú szabályai miatt pár perces indulási módosulások lehetségesek!!!!!!!! A menetidők az út, látási, és forgalmi viszonyok szerint változhatnak!!! Tehát mindenkit kérek, hogy ne számolja ki percre pontosan az érkezési időt, mert az utunk során rengeteg dugóval, balesettel, forgalmi akadályal találkozhatunk, amit nagy valószínűséggel nem fogok tudni kikerülni, se átrepülni, se előre megjósolni! Az gépjárművek nem dohányzóak! Tehát senkinek nem fogunk megállni dohányzás miatt, aki nem bír ki 2.5 órát cigaretta nélkül azt kérem ne velem utazzon! Drogos, alkoholos állapotban lévő utasoktól megtagadjuk az utazási lehetőséget! Maximum 2perc gyors egészségügyi megállásra van lehetőségünk (természetesen vannak kivételek.... ), viszont aki fél óránként akar wc-re menni, közben egy kávét meginni az ne minket vállaszon, mert ez nem korrekt a többi utassal szemben! Külön be illetve kiszállási kérést indulás előtt, és menetközben is ismertesse a sofőrrel, a kellemetlenségek elkerülése miatt! Autó és ár, szükség szerint menet és indulási időknek a változtatási, illetve út lezárások esetén útvonal változtatási jogomat fenntartom! Ha a változás nem megfelelő az utasnak, akkor kérem időben törölje a helyfoglalást! Csak a fentieket elolvasva, megértve, és elfogadva foglalj hozzám!

17145 feedbacks

petriktimi user petriktimi feedback based on failed ride :
"Az utazás miattam nem jött létre, végül nem utaztam."
26. Feb. 2020.
timea.palfalvi user timea.palfalvi feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment, köszönöm szépen!!"
26. Feb. 2020.
sportuszoda user sportuszoda feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
26. Feb. 2020.
szabinatopa user szabinatopa feedback based on realised ride :
"Igaz léterejött az utazás, de többszöri kérés ellenére SE tett ki a sofőr a megbeszélt helyen, nevezetesen Gödöllőn, ezért kénytelen voltam Budapestről még levonatozni. Kommunikáció 0."
25. Feb. 2020.
React to feedback: "Tisztelt Szabina!

Telefonon többször mondta amikor foglalt, ez így van, viszont az utazáskor már nem sikerült ezt közölni amikor kérdeztem, én meg elfelejtettem!

Üdvözlettel :Zoli
"
polakmari user polakmari feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment, köszönöm!"
25. Feb. 2020.
Behindpenumbra user Behindpenumbra feedback based on realised ride :
" "
25. Feb. 2020.
Krekkon user Krekkon feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
25. Feb. 2020.
Niki4220 user Niki4220 feedback based on realised ride :
"Minden rendben ment"
25. Feb. 2020.
drkondor user drkondor feedback based on realised ride :
"Minden rendben, gyorsan, rugalmasan zajlott!!!"
25. Feb. 2020.
Andreina user Andreina feedback based on realised ride :
"Minden rendben volt!"
25. Feb. 2020.


User statistics

Comfort:
Excellent (4.7)
Punctuality:
Excellent (4.8)
Politeness:
Excellent (4.8)
Safety:
Excellent (4.8)
Communication:
Excellent (4.8)
Flexibility:
Excellent (4.8)

Distribution of realised trips
Distribution of feedbacks